Οι κατασκηνωτές κατά την είσοδο τους παραδίδουν τα διαβατήριά τους.

 1. Check in 14:00-24:00/Check out 08:00-12:00
 2. Είσοδος-Έξοδος οχημάτων 07:00-24:00
 3. Ταχύτητα οχημάτων εντός του χώρου είναι 5 km/h
 4. Η στάθμευση των αυτοκινήτων επιτρέπεται μέσα στο χώρο του πάρκινγκ κατ΄υπόδειξη της ρεσεψιόν
 5. Πλύσιμο αυτοκινήτων, βαρκών και trailer ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
 6. Τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται στο χώρο του camping ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.Θα πρέπει να είναι δεμένα με το λουράκι τους, να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη και να μη μπαίνουν στη θάλασσα. Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για τις ακαθαρσίες των ζώων εντός και εκτός του πάρκινγκ.Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω όρους ή τα κατοικίδια ενοχλούν, η διεύθυνση δύναται να τους απομακρύνει από την κατασκήνωση.
 7. Οποιαδήποτε κατασκευή, προσθήκη, επέμβαση ή παραβνίαση ανεξάρτητων υλικών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο από τα παραπάνω και ο κατασκηνωτής δεν συμμορφώνεται, η διεύθυνση δικαιούται να ζητήσει την απομάκρυνση του κατασκηνωτή.
 8. Η μόνιμη κατάληψη τμήματος της παραλίας με ομπρέλες κλπ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
 9. Ώρες κοινής ησυχίας 15:00-17:30 και 23:00-7:00(Αρθ.1023/2/37-ια.Αστυνομική διάταξη Υπ. Αριθμών 3-ΦΕΚΒ 15-12-01-1996).Απαγορεύονται πάσης φύσεως θόρυβοι όπως δυνατές ομιλίες,μουσική,γιορτές κλπ. Κατά τις υπόλοιπες ώρες πρέπει να ακούγονται σε χαμηλή ένταση ώστε να μην ενοχλούν
 10. Η Ισχύς παροχής ηλεκτρικού στις θέσεις κατασκήνωσης είναι 6Amp/1200Watt. Τα καλώδια προέκταση για την μεταφορά ρεύματος πρέπει να είναι ανθεκτικά και προδιαγραφών IP≥65. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ κάθε παρέμβαση στις ασφάλειες των ηλεκτρολογικών πινάκων,στα κολωνάκια μεταφοράς ρεύματος. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί αντιηλεκτροπληξιακά ρεύματος.
 11. Υπάρχει διαμορφωμένο σημείο για την εκκένωση χημικών τουαλετών.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η εκκένωση σε οποιοδήποτε άλλο σημείο.
 12. Η ρίψη σκουπιδιών πάσης φύσεως στην παραλία και εντός του κάμπινγκ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
 13. Οι κατασκηνωτές οφείλουν να φυλάσσουν τα πράγματά τους καθώς η επιχείρηση ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για οποιαδήποτε απώλεια.
 14. Η επιχείρηση ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ για καταστροφές λόγω καιρικών και λοιπών φυσικών φαινομένων.
 15. Επισκέψεις μη κατασκηνωτών στο κάμπινγκ επιτρέπονται μόνο κατόπιν άδειας από τη ρεσεψιόν.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η είσοδος αυτοκινήτων επισκεπτών.
 16. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ το άναμμα φωτιάς.Η απαγόρευση διέπετε από τις διατάξεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ισχύει τόσο για το χώρο του κάμπινγκ όσο και της παραλίας .

Η οποιαδήποτε παράβαση συνιστά λόγο καταγγελείας της σχέσης των μερών και παρέχει στην επιχείρηση το δικαίωμα βα αποβάλλει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της τους παρακούοντες τα ανωτέρω.

Ρητά συμφωνείται ότι η είσοδος και η παραμονή κάθε κατασκηνωτή και επισκέπτη συνιστά ανεπιφύλακτα αποδοχή των όρων του κανονισμού.

                                                                                    ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ